Asenshu njofton fillimin e Transmetimit të “Saga of Tanya the Evil”

Saga of Tanya the Evil vjen në Asenshu

admin11 Maj, 2019Shikime 609

Saga of Tanya the Evil
Asenshu zyrtarisht njofton se do të filloj transmetimi i të gjithë Serisë “Saga of Tanya the Evil”, një Anime që nuk duhet humbur, sidomos nëse jeni të fiksuar me aksion dhe luftë. Seria ka 12 episode dhe të gjitha do të jenë në Asenshu shumë shpejt. Pranvera sjell më shumë për ju.

Stafi
• Përkthyes: FallenKnight
• Redaktor: FallenKnight
• TypeSetting & Mbikqyrës Projekti: mghdus

Categories

Posto një Koment

Emri *
Ky emër do të shfaqet publikisht.
Email *
Emaili juaj nuk do të bëhet publik.
Sajti juaj (Shpërfilleni)