Asenshu Njofton Risjelljen e Episodeve të Para të Borutos

admin25 Janar, 2020Shikime 347

Seriali më i ndjekur në Asenshu i momentit “Boruto: Naruto Next Generations” ka lançuar 140 episode deri tani. Që nga Vjeshta e 2019, Asenshu, për shkak të problemeve teknike me serverat e videos, ka humbur 75 Episodet e para të këtij Seriali. Pas kërkesave të shumta, ne kemi dëgjuar thirrjet tuaja dhe kemi marrë një vendim.

Më 18 Shkurt 2020, kur ky Seriali shënon dy vite nga lançimi në Asenshu, ne do të fillojmë të publikojmë episodet e humbura. Duke filluar nga 18 Shkurti, episodet do të publikohen rregullisht çdo javë. Çdo episod do të kontrollohet për cilësinë dhe do të sillet në HD. Vazhdoni të na ndiqni!

Categories

koment

  • 5725/01/2020Përgjigjiuni

    Kjo është..! Vazhdoni përpara jeni super ueb

Posto një Koment

Emri *
Ky emër do të shfaqet publikisht.
Email *
Emaili juaj nuk do të bëhet publik.
Sajti juaj (Shpërfilleni)