Black Clover 1x15

Magjistari i Diamantit!

  • Serverat Alternativ shërbejnë për të Shikuar ose Shkarkuar Videon në Hoste të tjera.
  • Ju rekomdandojmë të përdorni Serverin "Asenshu", pasi ka më pak reklama.
  • Serverat Alternativ shërbejnë për të Shikuar ose Shkarkuar Videon në Hoste të tjera.
  • Ju rekomdandojmë të përdorni Serverin "Asenshu", pasi ka më pak reklama.

SERVERAT ALTERNATIV:

Black Clover: Episodi 15
Mar. 18, 2019

Black Clover Sezoni 1

koment

  • Diti Zejnullahu18/03/2019Përgjigjiuni

    përktheni episodat qe dalin qdo te marte dhe kto episodat e kaluara lejini me nje dit tjeter si boruton

Posto një Koment

Emri *
Ky emër do të shfaqet publikisht.
Email *
Emaili juaj nuk do të bëhet publik.
Sajti juaj (Shpërfilleni)