Dragon Ball Super 1x1

Një Shpërblim Paqeje: Kush do t'i marrë 100,000,000 Zeni?!

Dragon Ball Super është bazuar tek Dragon Ball Manga prodhuar 18 vjet pas përfundimit të transmetimit të serisë së fundit, sipas mënyrës kronologjike, ose të Dragon Ball GT, që përfundoi në vitin 1997. Në vend që të vazhdohej historia e GT, Super paraqet ngjarjet e origjinalit manga dhe të Dragon Ball Z.

Dragon Ball Super: 1×1
Dragon Ball Super: 1×1
Jul. 05, 2015

Posto një Koment

Emri *
Ky emër do të shfaqet publikisht.
Email *
Emaili juaj nuk do të bëhet publik.
Sajti juaj (Shpërfilleni)