Dragon Ball Super 1x126

Kalo edhe një Perëndi! Sulmi i Dëshpëruar i Vexhetës!!

Në betejën kundër Toppos, Vexhita nuk pranon të dorëzohet e të heqë dorë nga premtimi i bërë dhe krenaria e Sajanëve, kështu detyrohet të përdorë sulmin vetë-shkatërrues. A do të mbijetojë ai?

Dragon Ball Super: Episodi 126 – Me Titra Shqip
Feb. 04, 2018

Posto një Koment

Emri *
Ky emër do të shfaqet publikisht.
Email *
Emaili juaj nuk do të bëhet publik.
Sajti juaj (Shpërfilleni)