Boruto: Naruto the Movie

Boruto: Naruto the Movie

Feb. 12, 2019AL. 100 Min.
Vlerësimi Yt: 0
9.5 11 Vota

Video trailer

Përkthyes

Përkthyes

Stafi

Deku isRekordues
Rekordues

Përshkrimi

  • Serverat Alternativ shërbejnë për të Shikuar ose Shkarkuar Videon në Hoste të tjera.
  • Ju rekomdandojmë të përdorni Serverin "Asenshu", pasi ka më pak reklama.
  • Serverat Alternativ shërbejnë për të Shikuar ose Shkarkuar Videon në Hoste të tjera.
  • Ju rekomdandojmë të përdorni Serverin "Asenshu", pasi ka më pak reklama.

Kanë kaluar disa vite që nga fundi i luftës Shinobi. Naruto Uzumaki është Hokage i Shtatë i Tokës së Zjarrit në këtë epokë. Djali i tij, Boruto Uzumaki do të hyjë në provimin përzgjedhës, së bashku me Sarada Uçiha dhe Mitsukin misterioz.

SERVERAT ALTERNATIV:

Boruto: Naruto the Movie
Titulli ShqipBORUTO NARUTO THE MOVIE
TMDb Rating7.7 Vota

Anime të Ngjajshme

King of Thorn
Dragon Ball Z: Battle of Gods
Honoo no Chuunin Shiken! Naruto vs Konohamaru
My Hero Academia the Movie: The Two Heroes
Dragon Ball Z: Fusion Reborn
Dragon Ball Z: Super Android 13
Dragon Ball Z: The History of Trunks
Dream 9 Toriko & One Piece & Dragon Ball Z Super Collaboration Special!!
Dragon Ball Super: Broly
Dragon Ball: Goku’s Traffic Safety
Naruto: Find the Crimson Four-leaf Clover!
A Letter to Momo

Posto një Koment

Emri *
Ky emër do të shfaqet publikisht.
Email *
Emaili juaj nuk do të bëhet publik.
Sajti juaj (Shpërfilleni)