Njoftime

  • U Lançua Versioni i Ri dhe i Përditësuar i Asenshu. Asenshu - v. 4.0!! | (14/10/2018)
  • U Përmirësua Pamja dhe Design-i në Smartphone për Seksionet e Episodeve dhe Filmave. | (14/10/2018)
  • Orari i Lançimit të Episodeve është përditësuar! | (14/10/2018)
  • Rikthehet My Hero Academia në Asenshu! Captain Tsubasa Ndërpritet Përkohësisht!!