Rikthehet My Hero Academia në Asenshu! Captain Tsubasa Ndërpritet Përkohësisht!!

Njoftim #1

adminShtator 29, 2018Shikime 309

Pas votimeve të bëra në Rrjetet Tona Sociale, u vendos që Captain Tsubasa të ndërpritet përkohësisht, në mënyrë që t’i hapet rrugë My Hero Academia që të shtojë numrin e episodeve. 

Jemi duke i dhënë përparësi Animeve më të mira të momentit dhe prandaj duam që të investojmë më shumë punë në anime si Attack on Titan dhe My Hero Academia. Zhvillimet e reja do t’i ndajmë me ju më vonë.

Categories

Posto një Koment

Emri *
Ky emër do të shfaqet publikisht.
Email *
Emaili juaj nuk do të bëhet publik.
Sajti juaj (Shpërfilleni)