Rreth Nesh

RRETH NESH

Asenshu është Platforma më e madhe e Animeve në Shqipëri.

Asenshu është Lider në Shqipëri për përkthimin e Animeve në Shqip dhe ofron mbi 500 episode dhe filma për t’u shikuar nga çdo fans shqipfolës i Animeve kudo në Botë. Asenshu vendos në disponim Episodet e Animeve menjëherë pas Transmetimit Zyrtar në Japoni me një maksimum prej 24 Orëve pas transmetimit (vetëm në raste problemesh). Videot tona janë të suportuara nga iPhone, iPad, Android, Kindle, Windows Phone, Playstation®3, Playstation®4, Playstation®Vita, Xbox LIVE® në Xbox 360 dhe Xbox One, AppleTV, Roku, Nintendo WiiU, TV të integruar me Internet, dhe më shumë.

Historia

Asenshu u krijua më 1 Janar 2018 dhe filloi me lançimin e filmave të Dragon Ball Z dhe Episodin e parë të po kësaj Anime. Pak kohë më vonë, në Shkurt, Asenshu do të fillonte të integronte Animet më të mira të momentit, si Dragon Ball Super, Boruto: Naruto Next Generations, YuGiOh! Vrains, Detective Conan dhe duke vazhduar më tej me Captain Tsubasa, Dragon Ball Z Kai, Dragon Ball Z, ReLIFE, Inuyashiki, Tokyo Ghoul dhe shumë anime të tjera.

RRETH ASENSHU

Ne mbështetemi në Standarte dhe në Siguri, gjëra që vijnë të parat, për t’i siguruar ndjekësve një përvojë të mirë me ne. Faqja është mjaft e shpejtë, e sigurtë, e thjesht dhe e përshtatur për Smartphone-ët. Operatori ynë dhe Stafi i Supportit janë gjithnjë të gatshëm për ndihmë dhe mjaft të shpejt në të kthyer përgjigje. Siguria tek ne është e para dhe prandaj ne dëbojmë këdo që bën gjëra të papërshtatshme. Partneritetet tona me faqje të tjera janë bërë në mënyrë që të bashkëveprohet, nëse ne i japim dhe ata duhet të na japin, gjëra që ju nuk ju cënojnë sepse të gjitha Animet e disponueshme dhe që plotësojnë Standartet do të jenë në faqje, dhe ato që nuk i plotësojnë do të fshihen.