(+18) Devilman Crybaby

(+18) Devilman Crybaby

Oct. 01, 2019
Vlerësimi Yt: 0
7 3 Vota

Përkthyesi

Përkthyesi

Stafi

Video trailer

Përshkrimi

KJO ANIME ËSHTË PËR TË RRITUR! (+18)

Akira Fudo mëson nga shoku i tij i ngushtë Ryo Asuka që demonët do ringjallen dhe do të marrin botën nga njerëzit. Me njerëzit e pashpresë kundër këtij kërcënimi, Ryo sugjeron ta kombinojë me një demon. Me këtë, Akira bëhet Devilman, një krijesë me fuqinë e demoni por me zemër njeriu.

(+18) Devilman Crybaby
Data e LançimitOct. 01, 2019
Data e PërfundimitOct. 18, 2019

Sezonet dhe Episodet

1Sezoni 1 Oct. 01, 2019

Anime të Ngjajshme

Noragami
My Hero Academia: Episodet Speciale
Naruto
Dororo
Naruto Shippūden
The Rising of The Shield Hero
One Piece
Charlotte
Tokyo Ghoul
The Seven Deadly Sins
Black Clover
Fate/Zero

Posto një Koment

Emri *
Ky emër do të shfaqet publikisht.
Email *
Emaili juaj nuk do të bëhet publik.
Sajti juaj (Shpërfilleni)