Sezoni i Dimrit. Çfarë keni ndjekur ju më shumë?

3 Tituj Serialesh të Rinj më 1 Janar, Cilat ndoqët ju?

admin2 Janar, 2020Shikime 410

Më 1 Janar, 3 Seriale me emër, erdhën në Asenshu. Duke filluar nga Parasyte -the maxim-, e cila u lançua e tëra, duke shkuar tek Vinland Saga dhe deri tek Demon Slayer.

Të treja këto seriale janë pritur mirë nga shikuesit dhe kanë qenë trendi i shikimeve në ditët e para të këtij viti. Por çilën ndoqët më shumë?

Parasyte -the maxim- ngjalli mjaft interes tek ndjekësit si serial dhe kjo u dallua dhe tek shikimet që mori seriali dhe Episodi i parë. Gjithsesi, vendi i parë për këtë serial nuk ishte mjaft i qëndrueshëm, pasi Vinland Saga arriti majat e audiencës në pak orë pas daljes.

Edhe pse Seriali u njoftua më vonë, Vinland Saga arriti që të kalonte Parasyte -the maxim- në Episodin e parë. Ky reagim ishte mjaft i mirë dhe surprizues.

Edhe pse doli më vonë se dy të parat, Episodi 1 i këtij seriali arriti që të qëndronte në të njëjtin nivel shikimesh me Vinland Saga, duke lënë pas Parasyte -the maxim-.

Categories

Posto një Koment

Emri *
Ky emër do të shfaqet publikisht.
Email *
Emaili juaj nuk do të bëhet publik.
Sajti juaj (Shpërfilleni)