DONACIONET MË TË FUNDIT

  • Ergini kontribuoi me 3$ për të ndihmuar grupin me shpenzimet. 
  • Marjus Luzi kontribuoi me 20$ për të ndihmuar grupin me shpenzimet. 

EPISODE

2249 SHIKO TË GJITHA
Po Ngarkohet...

LAJME

SHIKO TË GJITHA
TANI MUND TË KONTRIBUONI QË ASENSHU TË VAZHDOJË PUNËN
Përshëndetje, të gjithë ju që na ndiqni dhe pëlqeni punën tonë! Gjatë këtyre tri viteve, jemi vet-financuar dhe pjesëtarët e stafit tonë kanë bërë një punë shumë të madhe. Por, çdo punë ...
FITUESIT E ASENSHU ANIME AWARDS 2021
ASENSHU ANIME AWARDS u mbyll dhe për këtë vit dhe këto janë ata që ju zgjodhët si fitues. Po ju lëmë ju të gjykoni nëse këta fitues ia vlejnë. Sa për ne, mjafton të vazhdoni të na ...

REKOMANDIME

Po Ngarkohet...

SERIALE

72 SHIKO TË GJITHA
Po Ngarkohet...

FILMA

34 SHIKO TË GJITHA
Po Ngarkohet...