FITUESIT E ASENSHU ANIME AWARDS 2021

Më në fund është ajo kohë e vitit!

admin1 Janar, 2021Shikime 18340

ASENSHU ANIME AWARDS u mbyll dhe për këtë vit dhe këto janë ata që ju zgjodhët si fitues. Po ju lëmë ju të gjykoni nëse këta fitues ia vlejnë. Sa për ne, mjafton të vazhdoni të na ndiqni. 

Categories