Case Closed 1x895

Shfaqja e Detektivit të Stilit të Tokios në Derën Ngjitur (2)

Kogorō fiton një garë kuajsh me çmimin e parave që është 100 herë më shumë se basti origjinal, i cili rezulton të jetë 1 milion Jen. Por ai pranon se është një biletë që ai e ka marrë aksidentalisht. Gjithsesi, ata shkojnë në restorantin sushi të lagjes për të festuar. Atje ata takojnë Uakitan, i cili rezulton të jetë i aftë në arsyetimin deduktiv. Ai saktësisht parashikon kalin Kogorō vetëm duke dëgjuar bisedën e tyre. Ndërsa prezanton veten, Uakita thotë se ai është një maniak detektiv dhe se ai përpiqet të qëndrojë në një vend dhe vazhdimisht lëviz. Ai donte që Kogorō të tregonte disa raste që kishte zgjidhur. Duket se Uakita ka një sy të vrarë, që për Konan-in duket si një i dyshuar i ‘Rumit’.

Ndërkohë, një zonjë hyn në restorant duke thirrur se dikush e vodhi portofolin e saj. Portofoli gjendet nga zonja në banjën e restorantit. Ajo thotë se ishte vjedhur në tren dhe se fajtori duhet të kishte një dëmtim në dorë pasi ajo ia doli të kapi dorën e hajdutit në tren dhe ta dëmtonte.

Case Closed: 1×895
Mar. 10, 2018