Raporto një Problem

Dragon Ball Z Kai 2x

Sezoni 2 - Trailer


AsenshuPothuajse e gjithë Saga e Frizës zhvillohet në planetin Namek. Komploti kryesor është beteja e shumëpritur mes Gokut dhe Frizës, me Krilin, Gohan, Pikolon dhe Vexhitën duke u ndeshur me tiranin me pak sukses.

Feb. 24, 2020

Dragon Ball Z Kai Sezoni 2