Raporto një Problem

ReLIFE 1x1

Arata Kaizaki (27), I Papunësuar

Serverat Alternativ


Asenshu Mp4Upload

 Arata Kaizaki është njëzet e shtatë vjeç dhe nuk ka një punë të qëndrueshme. Prindërit e tij madje e kërcënojnë se do të ndalojnë dërgimin e parave, por ai takon Joake Rio-n, i cili ka një ofertë tunduese për të.

ReLIFE: Episodi 1
ReLIFE: Episodi 1
ReLIFE: Episodi 1
ReLIFE: Episodi 1
ReLIFE: Episodi 1
ReLIFE: Episodi 1
Jul. 02, 2016

ReLIFE Sezoni 1