Raporto një Problem

Super Dragon Ball Heroes 1x21

Pushtimi i Perëndive të Shkatërrimit! Një Betejë e Re Fillon!

Në Folenë e Kohës, Kronoa i thotë Xeno Tranks dhe Xeno Pan se Tokitoki ka humbur. Duke menduar se diçka e keqe mund të kishte ndodhur, Xeno Tranks dhe Xeno Pan vendosin të shkojnë ta kërkojnë atë. Ndërsa Xeno Pan përdor një pajisje në kyçin e saj që lejon që të dy të udhëtojnë në periudha të ndryshme, Kronoa pyet veten nëse zhdukja është e lidhur me Dokidoki, zogun e katastrofës, pasi ai ishte liruar.

Mar. 06, 2020

Super Dragon Ball Heroes Sezoni 1