Raporto një Problem

Super Dragon Ball Heroes 1x3

Rrezatimi më i Fuqishëm! Vexhito Blue Kaio-Ken Shpërthen!

Sajani i Lig “Kumber” tani ka zbuluar formën e tij të vërtetë, dhe për t’u përballur me të, Goku dhe Vexhita bashkohen nëpërmjet Potarës! Ata bëhen luftëtari më i fuqishëm, Vexhito Blu, dhe madje çlirojnë Kaiō-Ken! Kumberi kundërsulmon duke lëshuar një formë të mahnitshme.

 

Sep. 06, 2018

Super Dragon Ball Heroes Sezoni 1