Episodi 17 “Super Dragon Ball Heroes” Data, Titulli dhe Gjithçka Çfarë Dimë Deri Tani

admin19 Tetor, 2019Shikime 913

Në Episodin 16 të “Super Dragon Ball Heroes” pamë mjaft zhvillime interesante, por mbi të gjitha, episodi arriti në pjesën kulminante të harkut, me përfundimin e Farës Universale.

Episodi tjetër i “Super Dragon Ball Heroes” do të lançhet më datë 27 Tetor, 2019 me Titullin:
“Vrasësi Përfundimtar i Zotave! Lindja e Hearts!”
Ndërkohë përshkrimi për këtë Episod tregon:
“Hearts më në fund ka evoluar në formën e tij përfundimtare. Ndërsa Xhiren dhe Hit vijnë në shpëtim, Goku dhe të tjerët fillojnë një ndeshje ku japin gjithçka! Beteja finale e cila vendos fatin e Universit fillon!”

Nga zyrtarët kemi mësuar se Goxhita Blu do të shfaqet në këtë episod. Super Dragon Ball Heroes mund ta ndiqni në Asenshu menjëherë pas premierës në Japoni me një kohë ekspres. Deri tani të gjitha episodet janë lançuar nga Asenshu me titra shqip dhe janë të disponueshme për t’u parë nga ju.

Categories