FAQ

FAQ

Pyetjet më të Shpeshta

Varet. Por nëse do të sigurohesh na kontakto.

Ne bëjmë të pamundurën që të sjellim Filmat dhe Serialet sa më shpejt dhe ndonjëherë nuk e kemi mundësinë për t’i bërë në dy versione.

Nuk mundemi për shkak të Sasisë së madhe të episodeve.

Çdo film ose episod ka pothuajse gjithmonë pranë një buton që lexon “SHKARKO”, kliko mbi të dhe mund ta shkarkosh aty.

Episodet dhe filmat skadojnë për arsyet se:

  1. Nuk shikohen nga ju, dhe ne i fshijmë për t’u bërë vend të tjerave.
  2. Probleme me hostin e Videos, në këtë rast, kontakto këtu.
  3. Është fshirë sepse nuk i përmbahet standarteve.
  4. Video është e një nga partnerëve tanë, dhe nuk përgjigjemi dot ndaj kësaj.

Mund të kërkosh emrin e filmit tek Kutia e Kërkimit ose mund ta gjesh me anë të kategorive.

Tek Seksioni Episode keni radhitjen e episodeve sipas datës së ngarkimit. Ato që janë në krye janë episodet më të reja.