Filma

Filmat më të ndjekur

Po Ngarkohet...

Më të fundit

68
Ponyo
7.6
720p

Ponyo

Jul. 19, 2008

Ponyo

“Ponyo” flet për një aventurë të mahnitshme nën ujë me një peshk dhe djaloshin njerëzor të cilët bashkohen në një histori magjike dhe ...
ONE PIECE FILM: RED
6.8
1080p

ONE PIECE FILM: RED

Aug. 06, 2022

ONE PIECE FILM: RED

Historia zhvillohet në një ishull ku Uta, diva e preferuar në botë, performon për herë të parë në publik. Zëri këndues i Utës, me të cilin ajo ...
Sword of the Stranger
7.8
1080p

Sword of the Stranger

Sep. 29, 2007

Sword of the Stranger

Çfarë e bën një njeri të mirë apo të lig? Mos është vallë fuqia politike që ka dikush, aftësitë e tij me shpatën, apo sa me besnikëri i shërben ...
Spirited Away
8.6
BluRay 1080p

Spirited Away

Jul. 20, 2001

Spirited Away

Rrugës për në shtëpinë e tyre të re, familja e 10-vjeçares Çihiro Ogino haset me një park argëtimi të braktisur. E intriguar, familja heton ...
Jujutsu Kaisen 0
7.9
1080p

Jujutsu Kaisen 0

Dec. 24, 2021

Jujutsu Kaisen 0

Juta Okkotsu është një gjimnazist nervoz, i cili vuan nga një problem serioz—shoqja e tij e fëmijërisë Rika është kthyer në një mallkim dhe nuk ...
Josee, the Tiger and the Fish
7.6
1080p

Josee, the Tiger and the Fish

Historia përqendrohet në marrëdhënien midis Tsuneos dhe Xhosee. Tsuneo është një student universiteti dhe Xhosee është një vajzë e re që ka dalë ...
The Garden of Words
7.5
1080p

The Garden of Words

Feb. 14, 2022

The Garden of Words

Disa njerëz argëtohen dhe luajnë në shi; të tjerët kanë frikë dhe fshihen që në pikën e parë. Për nxënësin e gjimnazit Takao, një dush veror ...
I Want to Eat Your Pancreas
8.1
1080p

I Want to Eat Your Pancreas

Koha e pranverës në Prill dhe lulet e fundit të qershisë lulëzojnë akoma. Krimbi i librave zakonisht i përmbajtur, pa interes për të tjerët, has ...