Raporto një Problem
Dragon Ball Z: Lord Slug

Dragon Ball Z: Lord Slug

Mar. 02, 2020
Vlerësimi Yt: 0
10 13 Vota

Video trailer

Përkthyes

Përkthyes

Stafi

Përshkrimi

Një Super Namekian me emrin Slug vjen për të pushtuar Tokën. Por Luftëtarët Z bëjnë më të mirën e tyre për ta ndaluar Slug-un dhe ushtrinë e tij.

 

Serverat Alternativ


Asenshu OK.RU Mega

 
Dragon Ball Z: Lord Slug
   
 Dragon Ball Kai

Anime të Ngjajshme

King of Thorn
Naruto Shippuden The Movie
Dragon Ball Z: The Return of Cooler
Dragon Ball Z: Battle of Gods
Dragon Ball Z: Bojack Unbound
Dragon Ball Z: The History of Trunks
Dream 9 Toriko & One Piece & Dragon Ball Z Super Collaboration Special!!
Dragon Ball: Episode of Bardock – FULL HD
My Hero Academia: Heroes Rising
Dragon Ball Z: Cooler’s Revenge
My Hero Academia: All Might Rising
Naruto: Find the Crimson Four-leaf Clover!