Raporto një Problem
Dragon Ball Z: The History of Trunks

Dragon Ball Z: The History of Trunks

Mar. 01, 2020
Vlerësimi Yt: 0
9.3 28 Vota

Video trailer

Përkthyes

Përkthyes

Stafi

Përshkrimi

Kanë kaluar trembëdhjetë vjet që kur Androidët filluan të vrisnin si të tërbuar dhe Son Gohan është personi i vetëm që po i lufton. Ai merr djalin e Vexhitës, Tranksin, si një student. Tani Tranksi duhet të mendojë një mënyrë për të ndryshuar këtë të ardhme apokaliptike.

 

Serverat Alternativ


Asenshu OK.RU

 
Dragon Ball Z: The History of Trunks
   
 Dragon Ball Kai

Anime të Ngjajshme

Dragon Ball Z: Lord Slug
Naruto Shippuden the Movie The Lost Tower
Dragon Ball Z: Fusion Reborn
Dragon Ball Super: Broly
Naruto: Find the Crimson Four-leaf Clover!
Dragon Ball: Episode of Bardock – FULL HD
Dragon Ball Z: Super Android 13
Boruto: Naruto the Movie
Dragon Ball Z: The Tree of Might
My Hero Academia the Movie: The Two Heroes
The Wind Rises
Charlotte OVA Special