Aksion

Më të fundit

ONE PIECE FILM: RED
6.8
1080p

ONE PIECE FILM: RED

Aug. 06, 2022

ONE PIECE FILM: RED

Historia zhvillohet në një ishull ku Uta, diva e preferuar në botë, performon për herë të parë në publik. Zëri këndues i Utës, me të cilin ajo ...
Fire Force
0

Fire Force

Feb. 07, 2023

Fire Force

Viti 198 i Epokës Diellore në Tokio, brigadat speciale të zjarrfikësve po luftojnë kundër një fenomeni të quajtur djegia spontane e njeriut, ku ...
Sword of the Stranger
7.8
1080p

Sword of the Stranger

Sep. 29, 2007

Sword of the Stranger

Çfarë e bën një njeri të mirë apo të lig? Mos është vallë fuqia politike që ka dikush, aftësitë e tij me shpatën, apo sa me besnikëri i shërben ...
Tekken Bloodline
6.6

Tekken Bloodline

Aug. 18, 2022

Tekken Bloodline

“Fuqia është gjithçka.” Xhin Kazama mësoi artet e vetëmbrojtjes familjare, artet marciale tradicionale të stilit Kazama, nga nëna e ...
Jujutsu Kaisen 0
7.9
1080p

Jujutsu Kaisen 0

Dec. 24, 2021

Jujutsu Kaisen 0

Juta Okkotsu është një gjimnazist nervoz, i cili vuan nga një problem serioz—shoqja e tij e fëmijërisë Rika është kthyer në një mallkim dhe nuk ...
Dragon Ball Super
0

Dragon Ball Super

Mar. 06, 2022

Dragon Ball Super

Shtatë vjet pas ngjarjeve të Dragon Ball Z, Toka është në paqe dhe njerëzit e saj jetojnë të lirë nga çdo rrezik që fshihet në univers. ...
BAKI (2018)
0

BAKI (2018)

Jan. 28, 2022

BAKI (2018)

Protagonisti, Baki Hanma, stërvitet me një përkushtim të madh që të tejkalojë babanë e tij, Yujiro Hanma, krijesën më të fuqishme në botë. Pesë ...
Fena: Pirate Princess
7.3

Fena: Pirate Princess

Aug. 15, 2021

Fena: Pirate Princess

Fena Houtman është një vajzë e vogël jetime që është rritur në një ishull ku nuk ka asnjë shpresë për t’u bërë asgjë më shumë se skllave, ...
Black Lagoon (+16)
0

Black Lagoon (+16)

Apr. 09, 2006

Black Lagoon (+16)

Okaxhima Rokuro është një biznesmen japonez në një qytet biznismenësh japonezë. Ai ditën e kalon duke pritur klientët me mirësjellje dhe duke u ...