Aventurë

Më të fundit

Ponyo
7.6
720p

Ponyo

Jul. 19, 2008

Ponyo

“Ponyo” flet për një aventurë të mahnitshme nën ujë me një peshk dhe djaloshin njerëzor të cilët bashkohen në një histori magjike dhe ...
ONE PIECE FILM: RED
6.8
1080p

ONE PIECE FILM: RED

Aug. 06, 2022

ONE PIECE FILM: RED

Historia zhvillohet në një ishull ku Uta, diva e preferuar në botë, performon për herë të parë në publik. Zëri këndues i Utës, me të cilin ajo ...
Sword of the Stranger
7.8
1080p

Sword of the Stranger

Sep. 29, 2007

Sword of the Stranger

Çfarë e bën një njeri të mirë apo të lig? Mos është vallë fuqia politike që ka dikush, aftësitë e tij me shpatën, apo sa me besnikëri i shërben ...
Spirited Away
8.6
BluRay 1080p

Spirited Away

Jul. 20, 2001

Spirited Away

Rrugës për në shtëpinë e tyre të re, familja e 10-vjeçares Çihiro Ogino haset me një park argëtimi të braktisur. E intriguar, familja heton ...
Dragon Ball Super
0

Dragon Ball Super

Mar. 06, 2022

Dragon Ball Super

Shtatë vjet pas ngjarjeve të Dragon Ball Z, Toka është në paqe dhe njerëzit e saj jetojnë të lirë nga çdo rrezik që fshihet në univers. ...
Fena: Pirate Princess
7.3

Fena: Pirate Princess

Aug. 15, 2021

Fena: Pirate Princess

Fena Houtman është një vajzë e vogël jetime që është rritur në një ishull ku nuk ka asnjë shpresë për t’u bërë asgjë më shumë se skllave, ...
Black Lagoon (+16)
0

Black Lagoon (+16)

Apr. 09, 2006

Black Lagoon (+16)

Okaxhima Rokuro është një biznesmen japonez në një qytet biznismenësh japonezë. Ai ditën e kalon duke pritur klientët me mirësjellje dhe duke u ...