Dramë

Më të fundit

ONE PIECE FILM: RED
6.8
1080p

ONE PIECE FILM: RED

Aug. 06, 2022

ONE PIECE FILM: RED

Historia zhvillohet në një ishull ku Uta, diva e preferuar në botë, performon për herë të parë në publik. Zëri këndues i Utës, me të cilin ajo ...
Fire Force
0

Fire Force

Feb. 07, 2023

Fire Force

Viti 198 i Epokës Diellore në Tokio, brigadat speciale të zjarrfikësve po luftojnë kundër një fenomeni të quajtur djegia spontane e njeriut, ku ...
Spirited Away
8.6
BluRay 1080p

Spirited Away

Jul. 20, 2001

Spirited Away

Rrugës për në shtëpinë e tyre të re, familja e 10-vjeçares Çihiro Ogino haset me një park argëtimi të braktisur. E intriguar, familja heton ...
Haikyuu!!
8.7

Haikyuu!!

Apr. 06, 2014

Haikyuu!!

Një ngjarje e rastësishme shkaktoi dashurinë e Hinatas për volejbollin. Klubi i tij nuk kishte anëtarë, por disi i mblodhi dhe më në fund arriti ...
Josee, the Tiger and the Fish
7.6
1080p

Josee, the Tiger and the Fish

Historia përqendrohet në marrëdhënien midis Tsuneos dhe Xhosee. Tsuneo është një student universiteti dhe Xhosee është një vajzë e re që ka dalë ...
The Garden of Words
7.5
1080p

The Garden of Words

Feb. 14, 2022

The Garden of Words

Disa njerëz argëtohen dhe luajnë në shi; të tjerët kanë frikë dhe fshihen që në pikën e parë. Për nxënësin e gjimnazit Takao, një dush veror ...
ERASED
0

ERASED

Feb. 01, 2022

ERASED

Satoru Fujinuma është një krijues mangash që po kalon vështirësi pas debutimit të tij. Por, kjo nuk ishte e vetmja gjë që e shqetësonte atë… Ai ...
I Want to Eat Your Pancreas
8.1
1080p

I Want to Eat Your Pancreas

Koha e pranverës në Prill dhe lulet e fundit të qershisë lulëzojnë akoma. Krimbi i librave zakonisht i përmbajtur, pa interes për të tjerët, has ...
Platinum End
8

Platinum End

Oct. 08, 2021

Platinum End

Pas vdekjes së prindërve, i riu Mirai Kakehashi është lënë në kujdesin e të afërmve të tij dhunues. Që atëherë, ai është bërë i zymtë dhe i ...
Rent a Girlfriend
88

Rent a Girlfriend

Jul. 11, 2020

Rent a Girlfriend

Në Japoninë e sotme, shërbimet “me qira” mund të të japin një pasdite me një “mik”, një “prind”, madje edhe ...
Black Lagoon (+16)
0

Black Lagoon (+16)

Apr. 09, 2006

Black Lagoon (+16)

Okaxhima Rokuro është një biznesmen japonez në një qytet biznismenësh japonezë. Ai ditën e kalon duke pritur klientët me mirësjellje dhe duke u ...
To Your Eternity
9

To Your Eternity

Apr. 12, 2021

To Your Eternity

Në fillim, një “sferë” u dërgua në Tokë. Mund të bëjë dy gjëra: të marrë formën e gjallesës që e stimulon; dhe të rikthehet në jetë. ...
Tokyo Revengers
8

Tokyo Revengers

Apr. 11, 2021

Tokyo Revengers

Takemiçi Hanagaki është një i papunë i cili ka arritur gjërat më absloute të dëshpërimit në jetën e tij. Ai zbulon se e dashura e tij e vetme me ...