Ecchi

Më të fundit

Prison School
0

Prison School

Apr. 24, 2022

Prison School

Akademia Haçimitsu, një nga akademitë më të rrepta të vajzave në Tokio, ka vendosur të pranojë djemtë në sistemin e tyre. Kiyoshi Fujino është ...
Zenki
87

Zenki

Jan. 05, 1995

Zenki

Një forcë e panjohur e së keqes është vënë në lëvizje duke zgjuar farat e së keqes të cilat janë shpërndarë në të gjithë botën. Pasi të zgjohen, ...
Golden Boy
0

Golden Boy

Dec. 10, 2020

Golden Boy

Kintarou Ooe është mjeshtri i punëve me kohë të pjesshme, dhe gjithmonë në autostradat dhe rrugët e pashkelura me mjetin e tij të besuar, ...
Ao-chan Can’t Study!
6

Ao-chan Can’t Study!

! Kjo Anime nuk rekomandohet për mosha nën 18 vjeç ! Kur Ao ishte në kopshtin e fëmijëve, ajo buzëqeshi vesh-në-vesh teksa ajo i tha shokëve të ...