Histori

Më të fundit

Appare-Ranman!
0

Appare-Ranman!

Apr. 16, 2020

Appare-Ranman!

Gjatë fundit së shekullit XIX, inxhinieri gjenial por i çuditshëm Sorano Appare dhe samurai i mençur por frikacak Isshiki Kosame e gjejnë veten ...
Dororo
9.3

Dororo

Apr. 08, 2019

Dororo

Gjatë periudhës së Sengoku-t, kur i gjithë kombi ishte kthyer në fushë beteje, Kagemitsu, Lordi i Daigo-s, bën një pakt me 12 statuja demonësh në ...