Mister

Më të fundit

ERASED
0

ERASED

Feb. 01, 2022

ERASED

Satoru Fujinuma është një krijues mangash që po kalon vështirësi pas debutimit të tij. Por, kjo nuk ishte e vetmja gjë që e shqetësonte atë… Ai ...
Platinum End
8

Platinum End

Oct. 08, 2021

Platinum End

Pas vdekjes së prindërve, i riu Mirai Kakehashi është lënë në kujdesin e të afërmve të tij dhunues. Që atëherë, ai është bërë i zymtë dhe i ...
Tower of God
0

Tower of God

Apr. 01, 2020

Tower of God

Tower of God përqendrohet rreth një djali të quajtur Bam i Njëzet e Pestë, i cili e ka kaluar pjesën më të madhe të jetës së tij i bllokuar nën ...
Death Note
0

Death Note

Dec. 13, 2019

Death Note

Një student inteligjent i shkollës së mesme bën në një kryqëzatë sekrete për të eleminuar kriminelët nga bota pasi zbuloi një fletore të aftë për ...
Angels of Death
8

Angels of Death

Jul. 06, 2018

Angels of Death

Most girls waking up without any memory and meeting a serial killer would panic, but not Rachel. In fact, far from being her biggest problem, ...