Anime Sezonale

Seritë anime të sezonit

Më të fundit

Tokyo Revengers
8

Tokyo Revengers

Apr. 11, 2021

Tokyo Revengers

Takemiçi Hanagaki është një i papunë i cili ka arritur gjërat më absloute të dëshpërimit në jetën e tij. Ai zbulon se e dashura e tij e vetme me ...
My Hero Academia
8

My Hero Academia

Apr. 03, 2016

My Hero Academia

Çfarë është një hero? Për Izuku Midoria-n, përgjigja për këtë pyetje ka qenë gjithmonë e thjeshtë: “Gjithçka që dua të jem!” Dhe kush është heroi ...