Sport

Më të fundit

Tekken Bloodline
6.6

Tekken Bloodline

Aug. 18, 2022

Tekken Bloodline

“Fuqia është gjithçka.” Xhin Kazama mësoi artet e vetëmbrojtjes familjare, artet marciale tradicionale të stilit Kazama, nga nëna e ...
Haikyuu!!
8.7

Haikyuu!!

Apr. 06, 2014

Haikyuu!!

Një ngjarje e rastësishme shkaktoi dashurinë e Hinatas për volejbollin. Klubi i tij nuk kishte anëtarë, por disi i mblodhi dhe më në fund arriti ...
BAKI (2018)
0

BAKI (2018)

Jan. 28, 2022

BAKI (2018)

Protagonisti, Baki Hanma, stërvitet me një përkushtim të madh që të tejkalojë babanë e tij, Yujiro Hanma, krijesën më të fuqishme në botë. Pesë ...
SK∞
0

SK∞

Feb. 03, 2021

SK∞

Reki, një nxënës në gjimnaz dhe patinator, është i fiksuar me “S”, një garë skejtbordi sekrete dhe e rrezikshme që organizohet në një ...
Captain Tsubasa
8.3

Captain Tsubasa

May. 25, 2020

Captain Tsubasa

Episodet e rikrijuara të animes së famshme “Captain Tsubasa”. Episodet janë rikrijuar (Remastered) dhe detaje janë shtuar dhe janë ndryshuar. ...