Kontakto

NA KONTAKTONI

Të duhet ndihmë apo do të na kontaktosh? Mund të lësh një mesazh dhe Supporti ynë do të të kontaktojë shumë shpejt. 

Info

Nëse ju duhet Informacion na kontaktoni në E-mail-in tonë më poshtë.

Support

Nëse ju nevojitet ndihmë na kontaktoni në E-mail-in tonë më poshtë.​

Webmaster

Nëse keni një problem apo temë të rëndësishme për të cilën mund të flasësh me Admin, kontakto në E-mail-in më poshtë.