Partneritetet ; Zhvillime të Reja

Partneritet i Ri

admin5 Shkurt, 2019Shikime 325

Asenshu ka filluar një partneritet të ri me një Web Shqiptar për Anime. Kemi filluar para disa javësh dhe me ndihmën e tyre kemi sjellë Sezonin e dytë të My Hero Academia dhe kemi vendosur në disponim “One Punch Man” që është projekt i tyre. Webi është AnimeShqipTV.COM ; mjaft i besueshëm, efikas dhe mbi të gjitha punojnë shumë dhe kanë cilësi. Ju ftojmë të vizitoni AnimeShqipTV.COM për të parë Anime që nuk janë në Asenshu, si One Piece, Kirby dhe shumë të tjera.

Për më shumë info: Partner

Categories