Politika e Privacisë

Përditësimi i fundit: 09.06.18

Asenshu Anime Inc., Albania me operim në www.asenshu.com (Faqje Web)

Kjo faqe ju informon për politikat tona në lidhje me grumbullimin, përdorimin dhe zbulimin e informacionit personal që marrim nga përdoruesit e Faqes.

Ne përdorim informacionin tuaj personal vetëm për sigurimin dhe përmirësimin e Faqes. Duke përdorur Asenshu, ju pranoni mbledhjen dhe përdorimin e informacionit në përputhje me këtë politikë.

Të Dhënat e Raportimeve

Për të qenë transparent dhe sa më të rregullt, ne arkivojmë raportimet tuaja bashkë me të dhënat (E-mail, Emri, Mbiemri, IP). Asgjë nga këto nuk shpërndahet por enkriptohen dhe janë me sigurinë maksimale të ofrueshme.

Mbledhja dhe Përdorimi i Informacionit

Duke përdorur faqen tonë, mund t’ju kërkojmë që të na jepni informacione të caktuara të identifikueshme që mund të përdoren për t’ju kontaktuar ose identifikuar ju. Informacioni personalisht i identifikueshëm mund të përfshijë, por nuk kufizohet vetëm në emrin tuaj (“Informacion Personal”).

Të dhënat e Regjistrit

Ashtu si shumë operatorë të faqes, ne mbledhim informacionin që shfletuesi juaj dërgon sa herë që vizitoni faqen tonë (“Të dhënat e regjistrit”). Ky Ditar i të Dhënave mund të përfshijë informacione të tilla si adresa e Internetit të Protokollit të Internetit (“IP”) të kompjuterit tuaj, llojin e shfletuesit, versionin e shfletuesit, Animet që vizitoni dhe shikoni, kohën dhe datën e vizitës tuaj, kohën e kaluar në ato faqe dhe statistikat.

Përveç kësaj, ne mund të përdorim shërbime të palëve të treta siç është Google Analytics që mbledhin, monitorojnë dhe analizojnë këtë lloj informacioni me qëllim që të rrisin funksionalitetin e Shërbimit tonë. Këta ofrues të shërbimeve të palëve të treta kanë politikat e tyre të privatësisë duke adresuar mënyrën se si ata përdorin informacion të tillë.

Cookies

Cookies janë skedarë me sasi të vogla të të dhënave, të cilat mund të përfshijnë një identifikues unik anonim. Cookies dërgohen në shfletuesin tuaj nga një faqe interneti dhe ruhen në hard diskun e kompjuterit tuaj.
Ashtu si shumë vende, ne përdorim “cookies” për të mbledhur informacione. Ju mund të udhëzoni shfletuesin tuaj për të refuzuar të gjitha cookies ose për të treguar kur një cookie është duke u dërguar. Megjithatë, nëse nuk i pranoni cookies, mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa pjesë të Asenshu.

Cookies & Reklamimi i Palëve të Treta

Google, si një ofrues i palës së tretë, përdor cookies për të shërbyer reklama në Asenshu. Përdorimi i Google i DART Cookie mundëson që të shërbejë reklama për përdoruesit në bazë të vizitës së tyre në faqet e tjera në internet. Përdoruesit mund të zgjedhin nga përdorimi i DART Cookie duke vizituar politikat e privatësisë së rrjetit të reklamës dhe përmbajtjes së Google.

Ne lejojmë kompanitë e palëve të treta që të shërbejnë reklama dhe / ose të mbledhin informacione të caktuara anonime kur vizitoni faqen tonë të internetit. Këto kompani mund të përdorin informacionin jo të identifikueshëm personale (p.sh., informacionin e rrymës, llojin e shfletuesit, kohën dhe datën, subjektin e reklamave të klikuara ose të lundruara) gjatë vizitave tuaja në këtë dhe në faqet e tjera të Internetit, në mënyrë që të sigurohen reklamat për mallrat dhe shërbimet e mundshme për të qenë më interesante për ju. Këto kompani në mënyrë tipike përdorin një cookie ose një web beacon të palës së tretë për të mbledhur këtë informacion. Për të mësuar më shumë rreth kësaj praktike të reklamimit në sjellje ose për të përjashtuar këtë lloj reklamimi, mund të vizitoni (http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp).

Komunikimi

Ne mund t’i përdorim informacionet tuaja personale për t’ju kontaktuar me gazetat, materialet e marketingut promovuese dhe informacione të tjera që mund të jenë me interes për ju. Gjithashtu Informacione që lini kur regjistroheni janë të mbrojtura.

Siguria

Siguria e informacionit tuaj personal është e rëndësishme për ne, por mos harroni se asnjë metodë e transmetimit në internet, ose metoda e ruajtjes elektronike, është 100% e sigurtë. Ndërsa përpiqemi të përdorim mjete të pranueshme nga tregu për të mbrojtur të dhënat tuaja personale, ne nuk mund ta garantojmë sigurinë absolute të saj.

Ndryshimet në Këtë Politikë të Privatësisë

Ne rezervojmë të drejtën për të përditësuar ose ndryshuar Politikën tonë të Privatësisë në çdo kohë dhe ju duhet të kontrolloni këtë Politikë të Privatësisë periodikisht. Përdorimi juaj i vazhdueshëm i Shërbimit pasi të paraqesim ndonjë ndryshim në Politikën e Privatësisë në këtë faqe do të përbëjë pranimin tuaj të ndryshimeve dhe pëlqimin tuaj për të qëndruar dhe të jetë i detyruar nga Politika e Ndryshuar e Privatësisë.
Nëse bëjmë ndonjë ndryshim material në këtë Politikë të Privatësisë, ne do t’ju njoftojmë ose nëpërmjet adresës elektronike që na keni dhënë, ose duke vendosur një njoftim të shquar në faqen tonë të internetit.

 

PRIVACY POLICY MANAGER

Na Kontaktoni

 Asesnshu

asenshu.com
E-mail: [email protected]