mghdus

Përkthyes ; Redaktor ; Typesetting ; Timing

Dragon Ball: Episode of Bardock – FULL HD
9.2
1080p

Dragon Ball: Episode of Bardock – FULL HD

Ky është vazhdimi i aventurave të Bardok, babait të heroit Goku. Ai ka udhëtuar në të shkuarën dhe aty takon disa miq të rinj dhe armiq. Pas disa ...
Dragon Ball Z: Fusion Reborn
9.4
720p

Dragon Ball Z: Fusion Reborn

Gjithësia është vendosur në kaos dimensional ndërsa të vdekurit kthehen në jetë. Tani Goku dhe Vexhita duhet të gjurmojnë shkakun e kësaj ...