Rreth Nesh

RRETH NESH

Asenshu është Platforma më e madhe e Animeve në Shqipëri.

Asenshu është risi në Shqipëri. Ne sollëm të parët Animet nga Japonia me titra në Gjuhën Shqipe dhe tani jemi shërbimi më i madh Streaming për Anime si dhe më të ndjekurit. Në dispozicion kemi vendosur me mijëra episode si dhe shumë seriale e filma për t’u ndjekur kurdo dhe kudo. Çdo gjë është pa pagesë dhe me siguri. 

Historia

Asenshu u krijua më 1 Janar 2018 dhe filloi me lançimin e filmave të Dragon Ball Z dhe Episodin e parë të po kësaj Anime. Pak kohë më vonë, në Shkurt, Asenshu do të fillonte të integronte Animet më të mira të momentit, si Dragon Ball Super, Boruto: Naruto Next Generations, YuGiOh! Vrains, Detective Conan dhe duke vazhduar më tej me Captain Tsubasa, Dragon Ball Z Kai, Dragon Ball Z, ReLIFE, Inuyashiki, Tokyo Ghoul dhe shumë anime të tjera.

RRETH ASENSHU

Asenshu është një Projekt në pronësi të TOP TECH ALBANIA që është financuesi kryesor i këtij shërbimi. Të gjithë serialet dhe filmat mundësohen nga persona që kanë pasion për animet dhe ndihmojnë në mënyrë vullnetare. Misioni ynë nuk është të fitojmë por të përhapim sa më shumë këtë kulturë në Shqipëri.