Asenshu

Lupin III
8.7

Lupin III

Arsène Lupine III, nipi i zotërisë hajdut Arsène Lupin, është një hajdut i kërkuar ndërkombëtarisht. Njeriu i tij i krahut të djathtë është ...
Grand Blue
9

Grand Blue

Iori Kitahara shkon në qytetin bregdetar Të Izu për vitin e parë të tij në universitet, duke u vendosur në Grand Blue, në dyqanin e zhytjes skuba ...
Asenshu Anime Recap™
7.3

Asenshu Anime Recap™

Lajme, Spoilera dhe shumë më shumë nga të gjitha nga Stafi i Asenshu.