King Records

SHAMAN KING (2021)
8.3

SHAMAN KING (2021)

Në një natë me yje, gjimnazisti Manta takohet me Joh Asakuran, një shaman i ri i cili ka aftësinë të flasë me shpirtrat dhe ka aftësinë t’i ...