Asenshu Anime Recap™

Asenshu Anime Recap™

Oct. 02, 2018
Vlerësimi Yt: 0
7.3 10 Vota

Përkthyesi

Përkthyesi

Stafi

Video trailer

Përshkrimi

Lajme, Spoilera dhe shumë më shumë nga të gjitha nga Stafi i Asenshu.

Asenshu Anime Recap™
   
 Dragon Ball Kai
Titulli ShqipAsenshu Anime Recap™
Data e LançimitOct. 02, 2018
Data e PërfundimitOct. 02, 2018
Sezone1

Anime të Ngjajshme