GameON

GameON

Aug. 12, 2020
Vlerësimi Yt: 0
6.7 16 Vota

Përkthyesi

Përkthyesi

Stafi

Video trailer

Përshkrimi

GameON Albania – Media e parë në Shqiperi rreth gaming dhe esports

GameON Albania është një platformë e medias për të rejat më të fundit të industrisë së gaming. Përmes ndërthurjes së një website-i, kanali në YouTube dhe adresave në rrjetet sociale, një nga qëllimet kyç të saj është të luajë një rol informativ për komunitetin dhe në të njejtën kohë të mundësojë një urë komunikimi mes të gjithë gamer-ave që ndajnë interesa të përbashkëta, kudo që ata ndodhen.

GameON
   
 Dragon Ball Kai
Data e LançimitAug. 12, 2020
Data e PërfundimitAug. 12, 2020

Sezonet dhe Episodet

1Sezoni 1 Aug. 12, 2020

Anime të Ngjajshme