Hunter x Hunter

Hunter x Hunter

May. 01, 2020
Vlerësimi Yt: 0
9.3 282 Vota

Përkthyesi

Përkthyesi

Stafi

Video trailer

Përshkrimi

Një Gjuetar është ai që udhëton nëpër botë duke bërë lloj-lloj detyrash të rrezikshme. Nga kapja e kriminelëve deri tek kërkimi i thellë brenda tokave të panumërta për thesare të humbura. Gon është një djalë i ri, babai i të cilit u zhduk shumë kohë më parë, si një Gjuetar. Ai beson se nëse mund të ndiqte rrugën e babait të tij, ai mund të bashkohej një ditë me të. Pasi bëhet 12 vjeç, Gon largohet nga shtëpia e tij dhe merr përsipër detyrën e hyrjes në provimin e Gjuetarëve, famëkeq për shkallën e ulët të kalimit dhe shkallën e lartë të vdekjes për t’u bërë një Gjuetar zyrtar. Ai fillon të miqësohet me Kurapikën i cili kërkon hakmarrje, mjekun e ri Leorio dhe ish-vrasësin rebel Killua në provim, me miqësinë e tyre që mbizotëron gjatë gjithë provave dhe kërcënimeve të shumta që ata hasin në karrierën e tyre si Gjuetarë.

Hunter x Hunter
Titulli ShqipGjuetar x Gjuetar
Data e LançimitMay. 01, 2020
Data e PërfundimitOct. 01, 2022
Sezone6
Episode148

Sezonet dhe Episodet

1Sezoni 1 May. 01, 2020
2Sezoni 2 May. 31, 2020
3Sezoni 3 Jun. 15, 2020
4Sezoni 4 Feb. 14, 2022
10