One Piece

One Piece

Mar. 14, 2020
Vlerësimi Yt: 10
9.3 371 Vota

Përkthyesi

Përkthyesi

Stafi

Video trailer

Përshkrimi

Ndiqni aventurat e Monkey D. Luffy dhe miqtë e tij për të gjetur thesarin më të madh të lënë ndonjëherë nga Pirati legjendar, Gold D. Roger. Thesari i famshëm misterioz i quajtur “One Piece”.

One Piece
Data e LançimitMar. 14, 2020
Data e PërfundimitOct. 22, 2021

Sezonet dhe Episodet

1Sezoni 1 Oct. 01, 2019
10
20Sezoni 20 Mar. 17, 2020