Përkthyesi

Saitama
Përkthyesi

Stafi

ShyMuffin is Përkthyes
Përkthyes
mghdus isTypeSetting
TypeSetting
Deku isRedaktor
Redaktor

Video trailer

Përshkrimi

Kirito zgjohet në një pyll të madh, fantastik të mbushur me pemë të tmerrshme. Në kërkimin e tij për të dhëna për të vërtetën e rrethinës së tij, ai has një djalë të ri që duket se e njeh atë. Ai duhet të jetë një NPC i thjeshtë, por thellësia e emocioneve të tij nuk duket ndryshe nga një njeri. Ndërsa kërkojnë për prindërit e djalit, Kirito gjen një kujtesë të veçantë që i kthehet atij. Një kujtim nga fëmijëria e tij, nga ky djalë dhe një vajzë, gjithashtu, me flokë të artë dhe një emër që ai kurrë nuk duhet ta harrojë – Alice.

Sword Art Online: Alicization
Titulli ShqipSword Art Online: Alicization
Data e LançimitJul. 08, 2012
Data e PërfundimitOct. 08, 2018
Sezone3
Episode51

Sezonet dhe Episodet

3Sezoni 3 Oct. 01, 2018
10
4Sezoni 4 Oct. 29, 2019
5Sezoni 5 Apr. 11, 2020

Seri të ngjashme me këtë

EDENS ZERO
Charlotte
Angels of Death
Jujutsu Kaisen
Dororo
BAKI (2018)
KAGUYA-SAMA: LOVE IS WAR
The Case Study of Vanitas
Demon Slayer
Fate/Zero
SK∞
Deca-Dence