Tokyo Revengers

Tokyo Revengers

Apr. 11, 2021
Vlerësimi Yt: 0
9.5 59 Vota

Përkthyesi

Stafi

Video trailer

Përshkrimi

Takemiçi Hanagaki është një i papunë i cili ka arritur gjërat më absloute të dëshpërimit në jetën e tij. Ai zbulon se e dashura e tij e vetme me të cilën ishte i lidhur në shkollën e mesme, Hinata Taçibana, ishte vrarë nga banda e pamëshirshme Banda Tokio Manji.
Një ditë pasi dëgjoi për vdekjen e saj, duke qëndruar në platformën e stacionit të trenit papritmas rrezohen mbi shina nga nje grumbull njerezish. Ai mbyll sytë se mendon se do të vdesë, por kur hap sytë sërish, ai disi ishte kthyer në kohë 12 vjet.
Tani që ai është kthyer në ditët e rinisë së tij, Takemiçi vendos të hakmerret për jetën e tij duke shpëtuar të dashurën e tij dhe duke ndryshuar veten që i është larguar gjithë këto kohë.

Titulli ShqipTokyo Revengers
Data e LançimitApr. 11, 2021
Data e PërfundimitOct. 22, 2021

Sezonet dhe Episodet

1Sezoni 1 Apr. 28, 2021

Anime të Ngjajshme

Goblin Slayer
Naruto Shippūden
EDENS ZERO
Re:ZERO -Starting Life in Another World-
Ao-chan Can’t Study!
Zenki
ReLIFE
Naruto
Super Dragon Ball Heroes
One Piece
Demon Slayer
(E PACENSURUAR) Why the hell are you here, Teacher!?