Përkthyesi

Henessy
Përkthyesi

Stafi

Video trailer

Përshkrimi

Një forcë e panjohur e së keqes është vënë në lëvizje duke zgjuar farat e së keqes të cilat janë shpërndarë në të gjithë botën. Pasi të zgjohen, farat sjellin përbindësha të mëdhenj të aftë për shumë kaos dhe shkatërrim. Enno Chiaki është fëmija i brezit të 55-të të Enno Ozunu – një magjistar i shkëlqyeshëm që jetoi në Shikigami-cho qytezën e engjëllit mbrojtës 1200 vjet më parë, i cili jeton në faltoren e familjes duke siguruar të ardhura duke bërë ekzorcizma dhe duke u treguar njerëzëve për qytezën. Megjithatë faltorja e familjes mban vulën në një nga farat e së keqes. Dy nga shërbëtorët e Karumës udhëtojnë në Shikigami-cho në mënyrë që të lëshojnë vulën e farës. Çaki përballet me një kafshë të pushtuar që ka nevojë për ndihmë dhe shpejt, sepse vetëm ajo mund të prishë vulën që mban Zenkin – engjëllin mbrojtës të familjes dhe ta thërrasë atë përpara.

Zenki
Titulli ShqipKishin Douji Zenki
Data e LançimitJan. 05, 1995
Data e PërfundimitDec. 25, 1995
Sezone2
Episode51

Anime të Ngjajshme

Black Lagoon (+16)
Parasyte -the maxim-
(E PACENSURUAR) Why the hell are you here, Teacher!?
Tower of God
Yesterday wo Utatte
My Hero Academia: Episodet Speciale
ReLIFE
EDENS ZERO
The Rising of The Shield Hero
My Hero Academia
One Piece
Tokyo Revengers