Mr. Shadow

Dragon Ball Z: The Return of Cooler
9.2
BluRay

Dragon Ball Z: The Return of Cooler

Cooler ka ringjallur veten si një robot dhe po skllavëron popullin e Namekut të Ri. Goku dhe skuadra duhet të ndihmojnë.   Serverat ...