TANI MUND TË KONTRIBUONI QË ASENSHU TË VAZHDOJË PUNËN

admin31 Dhjetor, 2020Shikime 971

Përshëndetje, të gjithë ju që na ndiqni dhe pëlqeni punën tonë! Gjatë këtyre tri viteve, jemi vet-financuar dhe pjesëtarët e stafit tonë kanë bërë një punë shumë të madhe. Por, çdo punë ka vështirësitë e saj, dhe prandaj po ju drejtohemi ju, që të merrni pjesë në mbështetjen e punës sonë. E ardhmja e faqes varet nga ju. Nëse doni të ndihmoni, kemi vendosur disa mundësi mbështetjeje më poshtë:

Donato nëpërmjet PATREON dhe merr privilegje: https://www.patreon.com/asenshu

Donato nëpërmjet PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/asenshu

Na kontakto për t’u bërë pjesë e jona si përkthyes/redaktor: https://www.instagram.com/asenshu.official/

Categories