Update mbi Partneritetin Asenshu x Shqip-Ani.me

Update mbi Partneritetin Asenshu x Shqip-Ani.me

admin27 Dhjetor, 2018Shikime 456

Të dashur përdorues të Asenshu, 

Siç mund ta dini, ne kemi një Partneritet në vazhdim me Shqip-Ani.me për më shumë se 6 muaj duke punuar së bashku për t’ju sjellë ju Animet më të mira. Por, fatkeqësisht, Shqip-Ani.Me ka vendosur të mbyllet dhe Partneriteti ynë do të mbaroj bashkë me mbarimin e muajit Dhjetor.

Për Komunitetin e Asenshu, kjo do të thotë se asnjë nga Animet e tyre nuk do të largohet nga Katalogu ynë i Animeve, por ajo që do të preket janë numri i Episodeve që do të ngarkohen çdo ditë, që do të zvogëlohet ndjeshëm. Po ashtu disa nga projektet e tyre të papërfunduara do të mbeten përgjysmë dhe nuk do të mund të vazhdohen më duke qenë se Asenshu ka projekte të tjera në vijim.

Gjithsesi, siç kemi thënë që në fillim, ne do të vazhdojmë punën tonë si gjithmonë, duke ju sjell Animet më të fundit dhe me cilësi të lartë dhe po ashtu, mund të kontrolloni Katalogun tonë të ri të Animeve të Sezonit Dimëror.

Faleminderit për mbështetjen tuaj të vazhdueshme. Ne jemi të nderuar që të jemi burimi juaj kryesor i animeve dhe do të vazhdojmë të bëjmë më të mirën për t’ju dhënë seritë tuaja të preferuara menjëherë nga Japonia.

Me Respekt, 
Stafi i Asenshu

Lista e Projekteve të Ndërprera

  • Bleach
  • Noragami
Categories